Smash Cake

La sessió ‘’smash the cake’’ està pensada pels nens i nenes que fan el seu primer aniversai. En aquest moment els nens comencen a desenvolupar la seva curiositat, energia i ganes de conèixer coses noves. Es per això que ens encarreguem de plasmar aquest primer moment tan especial.

QUÈ ÉS UN »SMASH CAKE»?

La sessió consisteix, com bé diu la paraula, en destrossar un pastís. És una sessió dinàmica en la qual els nens gaudeixen de la seva primera experiència amb un pastís d’aniversari. I que millor que gaudir-ho embrutan-se.

QUAN FER LA SESSIÓ?

Aquestes sessions es realitzen maxim dos mesos  abans de que el/la petit/a compleixi el primer any. Pero també als 2 i 3 anys.

ON ES FA LA SESSIÓ I QUAN TEMPS DURA?

El lloc l’escolliu vosaltres! Us oferim també la possibilitat de realitzar la sessió en un exterior, ja sigui platja o muntanya. Nosaltres ens ocupem de tots els preparatius i de la »posada en escena» al lloc on escolliu.

La durada de la sessió és l’estàndard, oscil·lant entre una hora, hora i mitja. Tot això, tenint en compte que el protagonista és el vostre petit/a, ens agrada treballar sense mirar el rellotge!

ESTIL DE LA SESSIÓ

Primer de tot, acordem els colors o temàtica dels escenaris. El gust és molt personal, per això és important que ens comenteu vosaltres mateixos quina us agrada més. També disposem de Petos i corones a conjunt dissenyats per @almapekes ( podeu veure els estils al seu instagram). Aquest vestuari te un cost de 35€ ( peto i corona) per altres conjunts demanem pressupost.
Nosaltres disposem de tot l’attrezzo i el material necessari per a aquestes sessions.
En cas de no voler vestuari, disposem de tutus o be us aconcellem com vestir-los per crear una composició d’imatge.

EL PASTÍS

El pastís està fet d’una massa de pa de pessic amb cobertura de nata feta amb grassa vegetal i proteïnes de la llet per muntar (porta sucre). Els nens i nenes al·lèrgics a la llet de vaca poden menjar-lo sense problemes. Si és té algun tipus d’impediment, buscaríem la manera de substituir el pastís de manera que no ho sigui.

QUI FA ELS PASTISSOS?

Treballem amb @marionacakes, una noia creativa amant del dolç i de les coses »kukis». Super entregada a fer la teva idea realitat amb un gust únic i especial, i sobretot gens empal·legós, ella no treballa amb fondant. Hem realitzat moltes temàtiques, com ara: animals, colors, textures, temàtiques d’estiu, de nadal… el que us espereu i més! Podeu veure tot el seu material al seu instagram, us entrarà gana!

Per a la reserva, es demana una paga i senyal del 50€ i la resta del pagament serà abonat el mateix dia de la sessió en EFECTIU junt amb la firma de l’autorització de drets d’imatge.

Després de la sessió, s’enviarà un enllaç amb una galeria d’imatges perquè des de casa còmodament podeu escollir les que voleu editades. El temps d’entrega aproximat és de 3 setmanes un cop seleccionada la galeria.

En cas d’anul·lació no es retorna la paga i senyal però si es pot canviar la data sense problemes.

Les sessions en diumenge tindran un cost extra de 40€.

Si voleu saber més informació sobre els nostres packs, no dubteu a enviar-nos un e-mail a info@anicetostudio.com.

Idioma »