El primer any del teu nadó és un moment únic en la vida i als altres ... Passa volant! Per això considerem que aquestes sessions són molt valuoses per al seu àlbum de creixement.
Aquesta sessió consta de 3 sessions en què podrem veure els canvis que realitzen els nadons.
La primera sessió serà als 4 mesos, quan el nadó comença a aixecar més el cap i als subjectar-se els peus. La segona es farà als 7 mesos quan el nadó ja es mantingui assegut i finalment l'última es farà als 10 mesos on alguns ja comencen a subjectar mitjà de peu.

ON ES FA LA SESSIÓ
Aquestes sessions les vam realitzar només en estudi, on disposem de tot el material necessari tant per a la seva comoditat com vestuari i atrezzo. Sol durar uns 30 minuts.

Com fotògrafes no ens agrada posar límit de temps en les sessions, som conscients que treballem amb nadons però per això també sabem com poden actuar. Les sessions duren 30 min aproximadament perquè als seus mesos d'edat es cansen molt ràpid i si els tenim enfadats no aconseguirem resultats òptims, és important prioritzar el nadó tant com el resultat, així que ho tindrem tot preparat perquè això no passi. Els nadons de mesos estan molt acostumats als seus papis per això en aquesta sessió sí que us demanarem la vostra ajuda perquè no
s'estranyin si els col·loquem nosaltres. QUE INCLOU LA SESSIÓ Temps: Aquestes sessions inclouen el nostre temps i dedicació envers el seu nadó. Són sessions molt delicades per això us demanem que vingueu relaxats a gaudir d'aquesta experiència i descansar mentre nosaltres ens ocupem de el nadó. No tenim temps límit de finalització. Només quan s'hagin assolit uns resultats òptims donarem per conclosa la sessió. Som
conscients de la importància absoluta de l'benestar de el nadó, per tant, si durant la sessió, el nadó no es dorm, es troba nerviós o se sent incòmode, durem a terme les pautes necessàries per revertir aquest estat i aconseguir la seva total benestar juntament amb bons resultats. Escenaris: cremós escenaris d'acord a la seva edat. Vestuari: La majoria de les fotografies de seguiment es fan amb el nadó mig despullat, considerem que aquestes fotografies són més naturals i és una manera de veure bé el seu creixement. En cas que no us agradin les fotografies de nu també disposem de vestuari per al vostre nadó o bé podem assessorar que podríeu portar. És important per a la foto final que tot
tingui una gamma cromàtica.

 

 

Per a la reserva, es demana una paga i senyal de '50€ i en cada sessió de abonarà 80 €. (En cas de donar-nos el permís de publicació en l'última sessió es descomptaran els 40 €).

Després de la sessió, s'enviarà un enllaç amb una galeria d'imatges perquè des de casa còmodament pot seleccionar les que desitja editades. El temps de lliurament aproximat és de 3 setmanes una vegada seleccionada la galeria.
En cas d'anul·lació no es torna la paga i senyal però si es pot canviar la data sense cap inconvenient.
Les sessions en diumenge tindran un cost extra de 40 €.
Si voleu saber més informació sobre els nostres packs, no dubti en enviar-nos un correu electrònic a info@anicetostudio.com o whatsapp a l'678.734.333.
Idioma »