Sessions Newborn

 

Les sessions més emotives i dolces del nostre estudi

El naixement d’un fill és un dels fets més importants. Els primers dies de la seva nova vida, són moments meravellosos, tendres i entranyables. Aquest inici a la vida on encara romanen en ells ecos i ressons d’un estat primigeni, dins el ventre matern, només dura unes poques setmanes. Per això, a Aniceto Studio busquem captar aquest delicat i màgic instant en el qual, el teu nadó, es troba dormint plàcidament, sense cap destorb, amb tota la innocència d’aquest món, en un ambient càlid I relaxat. Volem immortalitzar aquest record únic i ple d’emocions, per a tu,per tota la vida.

 

  QUAN FER LA SESSIÓ

 El moment perfecte per a realitzar aquesta sessió de fotos és quan el nadó té menys de 15 dies (el temps ideal és a partir dels 7 als 10 dies). Després dels 15 dies els nadons es troben més desperts i és més complicat col·locar-los en algunes posicions, ja que van abandonant la seva posició fetal.

 Som conscients que són dies difícils, ja que les mares poden tenir molèsties després del part, però en aquest cas, recomanem només fer les fotografies del nadó i deixar les altres fotografies. Disposem d’un espai còmode i tranquil on poder descansar mentre es fan les fotografies a aquesta personeta, que tot just acaba d’arribar al món.

En cas dels nadons prematurs, la sessió es pot fer més endavant, la prioritat és el benestar de la criatura, per tant, es recomana, en aquests casos, esperar que el nounat agafi el seu pes ideal.

ON ES FA LA SESSIÓ I QUANT ACOSTUMA A DURAR

Aquestes sessions es fan al nostre estudi, que es troba a Premià de Mar (Barcelona), ja que és l’espai on disposem tot el necessari per acomodar al bebè, en un ambient càlid i confortable. Treballem amb flash rebotat, ja que el directe pot afectar la tranquil·litat d’ell / ella. Tenim una bona col·lecció de sets per crear una composició tendra i meravellosa.

Les cites sempre es donaran als matíns, a partir de les 10h, que és l’hora en la qual els nadons tenen el son més plàcid.

Es recomana que només vinguin els pares, en el cas de voler fotos amb els germans, que vinguin només en el moment que toqui fer la foto. Som concients de que entre setmana als matins estan a l’escola, pero si els volem fer particeps de la sessió hauran de sortir una mica abans. L’ambient ha de ser tranquil I relaxat perquè el nounat es mantingui adormit i poder, així, obtenir els millors resultats.

La durada d’aquestes sessions acostuma a ser d’unes 2-3 hores, tot i que això és un temps estimat, donat que cada nadó és un món i és ell qui ens marca els tempos. És molt important tenir paciència, treballem al ritme del bebè. Gran part del temps d’aquestes sessions el destinem a crear l’ambient ideal perquè el nounat s’adormi profundament, fet clau per aconseguir realitzar les tomes necessàries.

A l’estudi gaudireu de tota la intimitat per poder donar el pit o dur a terme les pautes necessàries perquè tots estiguem a gust i tranquils.

És important seguir aquestes directrius si es volen aconseguir uns resultats exitosos.

QUE INCLOU LA SESSIÓ

• Temps: Aquestes sessions inclouen el nostre temps i dedicació envers el vostre nadó. Son sessions molt delicades per això us demanem que vingeu relaxats a disfrutar d’aquesta experiència i descanseu mentres nosaltres ens ocupem del nadó. No tenim temps límit de finalització. Només quan s’hagin assolit uns resultats òptims donarem per conclosa la sessió. Som conscients de la importància absoluta del benestar del bebè, per tant, si durant la sessió, el nounat no s’adorm, es troba neguitós o se sent incòmode, durem a terme les pautes necessàries per revertir aquest estat i aconseguir el seu total benestar junt amb bons resultats. 

 

• Escenaris: Tots els elements d’atrezzo van a carrec del nostre estudi: mantetes, robeta, gorros, diademes i accessoris diversos. Vosaltres només ens heu de portar al vostre preciós i tendre nadó. Si teniu algun element important que voleu que aparegui a les fotografies, podeu portar-lo, sense cap incomvenient.

 

 

 

 

 

 

 

Per a la reserva, es demana una paga i senyal del 50€ i la resta del pagament serà abonat el mateix dia de la sessió en EFECTIU junt amb la firma de l’autorització de drets d’imatge.

Després de la sessió, s’enviarà un enllaç amb una galeria d’imatges perquè des de casa còmodament podeu escollir les que voleu editades. El temps d’entrega aproximat és de 3 setmanes un cop seleccionada la galeria.

En cas d’anul·lació no es retorna la paga i senyal però si es pot canviar la data sense problemes.

Les sessions en diumenge tindran un cost extra de 40€.

Si voleu saber més informació sobre els nostres packs, no dubteu a enviar-nos un e-mail a info@anicetostudio.com.

Idioma »