L’embaràs

L’embaràs és un dels moments més meravellosos de la vida; una nova aventura carregada de sentiments, plena d’emocions i percepcions extraordinàries. Una petita vida creix al teu interior en un bell moviment constant que canvia el teu cos i el transforma. És aquí, en aquest precís instant, on la mirada del fotògraf intervé capturant en una imatge tota la llum i la màgia que emana de tan dolça espera.

 

QUAN FER LA SESSIÓ

 

Es recomana fer la sessió entre la semana 29 y 34 de gestació quan la panxa és evident però encara tens una bona mobilitat i agilitat. És important que et sentis còmode per a poder obtenir els millors resultats durant la sessió. Si no et trobes bé, o no et sents a gust per a realitzar les fotografies, preguem et posis en contacte amb nosaltres per tal de poder re-programar la sessió i trobar un dia que s’escaigui millor. Tu ets la nostra protagonista i volem que et sentis feliç i tranquil·la.

ON ES FA LA SESSIÓ I QUANT DE TEMPS DURA


El lloc per fotografiar-te l’esculls tu! Aniceto Studio t’ofereix la possibilitat de realitzar la sessió d’embaràs tant en un entorn exterior, com a l’interior del nostre estudi. És en aquesta última ubicació, l’estudi, on podem proporcionar-te un ambient íntim i privat per realitzar fotografies amb semi-nus. La durada estàndard, d’aquest tipus de sessió, oscil·la entre una hora, hora i mitja.

 

ESTIL DE LA SESSIÓ


Perquè sabem que cada embaràs és únic, les sessions d’Aniceto Studio també ho són: completament personalitzades, l’estil s’adapta al teu gust i al teu estat d’ànim, aconseguint així que cada fotografia sigui diferent, genuïna i singular.

Oferim tots els estils que puguis necessitar: sensual, romàntic, glamurós, casual i desenfadat. Les fotografies poden realitzar-se amb més o menys roba, arribant al semi-nu si és allò que vols; això dependrà de com et sentis en aquell moment i del tipus de fotografies que necessitis.

A més de realitzar fotografies individuals, també podem incloure a d’altres membres de la família: pare i/o germans, per exemple, i fer algun retrat de grup que capturi aquest moment tant important amb tota la família!

 

QUÈ EM POSO?

En el moment de contractar la sessió, a Aniceto Studio et donem un seguit de recomanacions per tal d’ajudar- te. L’objectiu principal és que estiguis còmode amb la roba que portis i que sigui del teu estil, per tal que et vegis identificada en cada fotografia. Suggerim tres canvis de vestuari. Normalment, proposem elements com ara tops, faldilles llargues, camises, leggins i totes aquelles peces de roba amb les quals et sentis còmode i a gust. A més, al nostre estudi trobaràs una selecció de teles, teixits i vestits que es poden acomodar en menys d’un minut! El que si que us demanarem es que porteu un conjunt de roba interior negre i un blanca per tal de facilitar el resultat final de la fotografia.

Es recomana treballar aspectes de la sessió, com ara el feedback d’idees, l’estil que es busca, l’atrezzo, i tot un seguit de detalls, abans de la mateixa. Volem que ens facis arribar la teva visió personal sobre allò que busques veure reflectit en imatges i poder treballar plegades cada aspecte de les mateixes. Som un equip i volem conèixer la teva opinió! Per això, et recomanem que ens facis arribar tot el material del que disposes amb antelació.

T’oferim l’opció de realitzar també un seguiment de fotografies del teu embaràs. Ens citem un cop al mes per realitzar la mateixa fotografia mes a mes per tenir un bon record d’quests dolços mesos d’espera.

Aquesta sessió comença al cap de 3 mesos fins a l’última que es realitzarà amb el nadó de menys de 20 dies. Aquesta sessió només la realitzem en estudi.

Per a la reserva, es demana una paga i senyal del 50€ i la resta del pagament serà abonat el mateix dia de la sessió en EFECTIU junt amb la firma de l’autorització de drets d’imatge.

Després de la sessió, s’enviarà un enllaç amb una galeria d’imatges perquè des de casa còmodament podeu escollir les que voleu editades. El temps d’entrega aproximat és de 3 setmanes un cop seleccionada la galeria.

En cas d’anul·lació no es retorna la paga i senyal però si es pot canviar la data sense problemes.

Les sessions en diumenge tindran un cost extra de 40€.

Si voleu saber més informació sobre els nostres packs, no dubteu a enviar-nos un e-mail a info@anicetostudio.com.

Idioma »