Sessió Infantil

UNA TARDA DIFERENT

Creiem que es important immortalitzar els moments de totes les edats, per això no li restem importancia als nens que gaudeixen fent-se fotos. Si vols guardar un bon moment per sempre, que millor que viure l’experiència d’una sessió de fotos dinàmica i divertida en la que ells seràn els nostres protagonistes.

 

ESTIL DE LA SESSIÓ

Per captar aquests preciosos moments dels vostres nens / nenes, creem uns escenaris únics i apassionants on els més petits podràn interectuar obtenint així uns resultats naturals. En el nostre estudi tenim diversos escenaris tematics per escollir. En el moment de fer la reserva, us donarem les recomanacions del vestuari a portar, segons l’estil que escolliu.

 

ON ES FA LA SESSIÓ I QUANT DE TEMPS DURA

El lloc on fotografiar-se l’escolliu vosaltres! Us oferim també la possibilitat de realitzar una sessió de fotos a l’exterior amb un suplement de 40€, ja sigui a la platja o a la muntanya. Nosaltres ens ocupem de tots els preparatius i de la “posada en escena” al lloc on hagueu escollit.

La durada de la sessió és l’estàndard, oscil·lant entre una hora i una hora i mitja. Tot i això, tenint en compte que els protagonistes son els vostres nens, ens agrada treballar sense mirar el rellotge!

Per a la reserva, es demana una paga i senyal del 50€ i la resta del pagament serà abonat el mateix dia de la sessió en EFECTIU junt amb la firma de l’autorització de drets d’imatge.

Després de la sessió, s’enviarà un enllaç amb una galeria d’imatges perquè des de casa còmodament podeu escollir les que voleu editades. El temps d’entrega aproximat és de 3 setmanes un cop seleccionada la galeria.

En cas d’anul·lació no es retorna la paga i senyal però si es pot canviar la data sense problemes.

Les sessions en diumenge tindran un cost extra de 40€.

Si voleu saber més informació sobre els nostres packs, no dubteu a enviar-nos un e-mail a info@anicetostudio.com.

Idioma »