Sessió en familia

Perquè sabem que els records familiars són el mes important, creem un ambient càlid per fer un retrat de familia únic i divertit.

 

 ESTIL DE LA SESSIÓ

 En el nostre estudi disposem de diversos escenaris dinàmics on realitzar aquestes fotografies. En el moment de la reserva, us donem unes pautes de vestuaris per tal de crear un estil que concordi amb l’escenari que heu escollit. Aquestes sesions estàn destinades a pares i fills, en cas de voler sessió amb avis, tiets o mes membres de la familia es un altre estil de sessió del qual es bo demanar un pressupost previ.

 Aquest pack també inclou les sesions de lactància, destinades mes a les mares, temes destinats mes a pares o be avis.

 

ON ES FA LA SESSIÓ I QUANT DE TEMPS DURA

El lloc on fotografiar-se l’escolliu vosaltres! Us oferim també la possibilitat de realitzar una sessió de fotos a l’exterior, ja sigui a la platja o a la muntanya. Nosaltres ens ocupem de tots els preparatius i de la “posada en escena” al lloc on hagueu escollit.

La durada de la sessió és l’estàndard, oscil·lant entre una hora i una hora i mitja. Tot i això, tenint en compte que esi hi ha nens petits es més complicat, ens agrada treballar sense mirar el rellotge!

 

 

 

 

 

 

 

Per a la reserva, es demana una paga i senyal del 50€ i la resta del pagament serà abonat el mateix dia de la sessió en EFECTIU junt amb la firma de l’autorització de drets d’imatge.

Després de la sessió, s’enviarà un enllaç amb una galeria d’imatges perquè des de casa còmodament podeu escollir les que voleu editades. El temps d’entrega aproximat és de 3 setmanes un cop seleccionada la galeria.

En cas d’anul·lació no es retorna la paga i senyal però si es pot canviar la data sense problemes.

Les sessions en diumenge tindran un cost extra de 40€.

Si voleu saber més informació sobre els nostres packs, no dubteu a enviar-nos un e-mail a info@anicetostudio.com.

Idioma »