Sessió d’exterior

UNA TARDA DIFERENT

Tota fotografia té un estil i una ànima, pero si que esta clar que la fotografia més propera i natural es aquella que il.lumina la llum del sol. Les fotografies d’exterior tenen un imacte visual molt proper i ens dona uns resultats molt espontanis, ja siguin familiars, de maternitat o emocionals.

ESTIL DE LA SESSIÓ

Per captar aquests preciosos moments tan especials, us recomanem una sèrie de llocs i hores concretes del dia per tal d’obtenir el millor resultat quant a llum i colors. Us recomanem, segons el lloc (ja sigui mar, muntanya, camp, bosc, riu…) un estil de vestuari per tal de quadrar una bona imatge final.

ON ES FA LA SESSIÓ I QUANT DE TEMPS DURA

El lloc on fotografiar-se l’escolliu vosaltres! Nosaltres ens ocupem de tots els preparatius i de la «posada en escena» al lloc on hàgeu escollit.

La durada de la sessió és l’estàndard, oscil·lant entre una hora i una hora i mitja (tot d’aprendre de la llum del sol). Tot i això, tenint en compte que els protagonistes poden ser els vostres nens, ens agrada treballar sense mirar el rellotge! Les hores més recomanades per aquests tipus de sessió són (depenent de l’estació de l’any) de 17h a 19h. És oportú intentar estar una mica abans per no perdre aquells últims rajos de sol que donaran la llum perfecte al vostre retrat.

En les sessions exterior us donem la possibilitat d’ampliar per 60€ més la vostra sessió i obtenir la galeria completa.

En el cas de voler l’àlbum amb més de 5 plegs ( 10 pagines) cada pàgina extra surt a 4€.

Per a la reserva, es demana una paga i senyal del 50€ i la resta del pagament serà abonat el mateix dia de la sessió en EFECTIU junt amb la firma de l’autorització de drets d’imatge.

Després de la sessió, s’enviarà un enllaç amb una galeria d’imatges perquè des de casa còmodament podeu escollir les que voleu editades. El temps d’entrega aproximat és de 3 setmanes un cop seleccionada la galeria.

En cas d’anul·lació no es retorna la paga i senyal però si es pot canviar la data sense problemes.

Les sessions en diumenge tindran un cost extra de 40€.

Si voleu saber més informació sobre els nostres packs, no dubteu a enviar-nos un e-mail a info@anicetostudio.com.

Idioma »